Кирил Десподов пет пари не дава за раздялата с Веселина: Виж как си гледа кефа!

Кирил Десподов пет пари не дава за раздялата с Веселина: Виж как си гледа кефа!
Гласувайте за статията

Кирил Десподов пет пари не дава за раздялата с щерката на Цветелина Бориславова!

Кирил Десподов очевидно прекарва по страхотен начин свободното си време на остров Сардиния, където живее вече 7 месеца. На сиртаки го е научил неговият съотборник в „Каляри“ Хараламбос Ликоянис, който му е и най-добрият приятел в отбора.

Кирил Десподов

Кирил Десподов живот си живее в Италия

Българинът и гъркът са непрестанно заедно. Кирчо и 25-годишният национал на южната ни съседка ергенуват заедно. Роденият в град Кресна атакуващ футболист в момента е без гадже. Но към него изобщо не липсва интерес от страна на италианките.

Той се представя отлично в предсезонната подготовка на „Каляри“, като вече наниза няколко гола в контролите. Деспо не отиде сам в Италия през февруари. Тогава до него бе бившата му вече приятелка Веселина.

Дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова дори бе решила да се премести за постоянно при любимия си на слънчевия остров Сардиния. Двамата се събраха през лятото на миналата година, но ненадейно тази пролет се разлюбиха, припомня вестник „България Днес“.

В същото време Кирил Десподов не страда особено, както личи по всичко. Само през първата си година в Серия „А“ той получи 400 хиляди евро. Футболистът прекарва свободното си време, като събира слънчеви лъчи по плажовете или край басейните.

Доскорошната звезда на ЦСКА-София беше купен от новия си клуб за 4,2 милиона евро. Неговият най-близък човек в отбора е Паоло Джулини, брат на клубния бос Томазо.

Двамата италианци са правнуци на Васил Радославов, министър-председател на България от царско време, и говорят родния ни език.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар