Васил Найденов кани Алла Пугачова за юбилея си!(Още подробности)

Васил Найденов кани Алла Пугачова за юбилея си!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Алла Пугачова ще уважи юбилея на Васил Найденов

Васил Найденов бързал да приключи ремонта в апартамента си, продължил няколко години. Естрадната легенда се ангажирал с него и той обемал почти цялото му внимание.

Досега Кеца не си давал зор и искал да изпипва и най-малкия детайл, защото майсторял всичко съвсем сам.

Васил Найденов

Васил Найденов кани Алла в дома си

Откакто обаче разбрал, че Алла Пугачова със сигурност е приела да му гостува, натиснал газта и не мигвал, за да приключи с ремонтните дейности.

Примата на руската естрада ще пристигне в България, за да уважи 70-годишния юбилей на колегата си.

Голямата дата Васил Найденов ще празнува другата есен, но подготовката стартира ла с пълна пара още отсега. За да се покаже като любезен домакин, той настоял да приеме Алла в дома си.

Искал руската топ певица да види, че не е мултимилиардер като нея, но луксът също не му бил чужд. Най-вероятно Пугачова щяла да се включи и в официално честване на Кеца, което той планирал да се случи чрез невероятен концерт.

На сцената да го поздравят се надявал да излязат още Филип Киркоров, Лили Иванова, както и много други любими български изпълнители, пише „Ретро“.

Заради обзавеждането на двата апартамента, които певецът сля в един, вероятно ще се размине с лятната си ваканция. понеже някои от декорациите и мебелите не съществували в търговската мрежа, той ги майсторял сам.

Всичко в дома му било решено в класически стил. У нас почти нямало такива майстори и затова се наложило на изпълнителя на „По първи петли“ да се научи да ги направи сам. „Правя гипсови отливки, орнаменти, чудесии“, хвали се Васил Найденов.

Естрададжиято подменял и приборите за хранене, като търсил аристократични сервизи, в каквито се хранела английската кралица. До края на летния сезон Васил мислел да отскочи само за няколко дни до вилата на импресариото си Ивайло Манолов в Гърция, но не за да почива.

В морската хасиенда на най-верния му човек, също течели ремонтни дейности. Кеца задължително искал да надзирава майсторите и да доизкусури интериора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар