Като в турси сериал: Марина на шеф Манчев бави бебето от любовницата му!

Като в турси сериал: Марина на шеф Манчев бави бебето от любовницата му!
Гласувайте за статията

Шеф Манчев добре си е постлал с двете си жени

Марина на шеф Манчев не само не му се сърди за развода, а дори бави бебето му от любовницата. Противно на очакванията за скандали и екшън, 37-годишната Марина с радост помагала на гаджето на бившия си мъж в отглеждането на сина му.

шеф Манчев

Бившата на шеф Манчев бави бебето от гаджето му

Миналата седмица на бял свят се появи малкия Александър-плод от любовта на топ готвача и Цветомила. То е трето поред дете за кулинара и първо за неговата приятелка.

Бившата съпруга на кулинарният гуру не само че не таяла лоши чувства, но и помагала в отглеждането на малкия, тъй като младата родилка била неопитна, пише „Галерия”.

„Всички сме като едно голямо семейство. Христо и Виктория (децата на Манчев от първия му брак – б.р.) са много ентусиазирани, че си имат братче и искат постоянно да са с него“, похвалила се Марина пред свои близки.

Истината е, че не Цветомила била причина за развода на шеф Манчев и жена му Марина. Бракът им не вървял от години, съпрузите живеели по-скоро като съквартиранти, само заради децата-син и дъщеря.

Но нещата се променили, след като водещият на „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята” се влюбил в новата си приятелка.Бебето също било планирано, защото очилатият симпатяга от две години имал сериозна връзка с Цветомила.

„Може би и за Марина раздялата бе облекчение. Бракът бе започнал да й тежи и си искаше свободата“, разказват нейни близки пред „Галерия“.

Марина и шеф Манчев били съпрузи от близо 20 години.Двамата успешно въртяха семейния бизнес в ресторант „Кактус”, където Марина е управител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар