Най-после: Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжва!

Най-после: Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжва!
Гласувайте за статията

След дълга връзка, довела до раждането на единственото им дете, Виолета и Георги най-накрая ще сключат брак. По всяка вероятност за сватбата ще платят Илиана Раева и Наско Сираков.

Виолета, по-малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева, минава под венчилото. Това ще се случи на специална церемония този месец.

Илиана Раева дъщеря

Щерката на Илиана Раева ще се омъжи за бащата на детето си

Късметлията е ясен отдавна, футболистът на „Левски“ Георги Коруджиев. Двамата с Виолета имат малка дъщеря, която ще е главно действащо лице по време на церемонията. Почти три годишната принцеса ще бъде с пищна рокля и ще се включи като шаферка в тържеството.

Славея Сиракова, която все още няма официална половинка в живота си, ще кумува на сестра си заедно със семейния им приятел Петър Лаков. Грандиозното тържество вече е организирано, а поканите изпратени.

Виолета получи предложение от Георги миналата Коледа в Барселона. Романтичната изненада има и огромна символика за семейство Сиракови. Георги пада на колене пред Виолета на 11 декември – датата, на която Илиана Раева и Наско Сираков сключват брак през 1983 г., пише „България Днес“.

Родителите на Виолета отдавна чакат деня, в който дъщеря им ще се омъжи за Георги, тъй като двамата имат дете. Все още обаче не се знае дали Вили ще вземе фамилията на Жоро или ще иска да си остане със славната за българския футбол „Сиракова“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар