Гринго за побоите над Софи Маринова: Само два пъти я ударих, другото беше шамари!

Гринго за побоите над Софи Маринова: Само два пъти я ударих, другото беше шамари!
Гласувайте за статията

Тодор Давидов – Гринго е убеден, че Софи Маринова ще падне пак в обятията му. Той отказва да признае, че я е спуквал от бой, както се тиражира по всички медии.

„Софка е люта циганка. Голям инат е. Сега ми е ядосана. Затова говори навсякъде, че съм я заплашвал с убийство и какво ли още не. Това е пълна лъжа. Тя още ме обича. Каза ми го наскоро даже“.

Софи Маринова и Гринго

Гринго е сигурен, че един ден пак ще е със Софи Маринова

Това разкри пред „България Днес“ бившият съпруг на Софи Маринова – Гринго. Тодор Давидов, както е истинското име на мачото от Айтос, и ромската перла се разделиха преди повече от два месеца.

Маринова твърди, че причина за развода е системен тормоз от страна на здравеняка. Според Гринго думите на Софка не отговарят на истината.

„С нея се карахме от първия ден. Удрял съм я точно два пъти – малко след като се запознахме и преди година. Не съм й чупил ръката. Това е поредната измислица. Удрял съм й само шамари по лицето. Но, пак казвам, това беше много отдавна. Разделихме се, защото тя искаше да ме промени. Аз съм мъжкар. А бившите й мъже не са такива. Софка искаше да властва над мен. Да ме превърне в чехъл. Но това няма как да се случи“, обясни айтоският гларус.

Гринго не крие, че ходи на участия на Софка. Маринова се оплака, че той я преследва. Изпълнителката твърди, че ще иска да издейства ограничителна заповед. „Мъчно ми е за нея. Обичам я повече от всичко. Обади ли ми се, тръгвам веднага. За нея ще отида накрай света. Истина е, че съм ходил да я видя по участия. Бях два пъти – веднъж във Велики Преслав и в Слънчев бряг. Но не я преследвам. На една от изявите й се приближих до нея. Целунах й ръката, поздравих Лоренцо и си тръгнах. Минути по-късно Софка ми се обади и ми каза да се върна в заведението“, откровен е Гринго.

„Преди две години бях в Пловдив и се скарахме. Софи се обади в полицията и те ме прибраха за 24 часа. Когато е ядосана, става друг човек. Коренна промяна от това, което я познават всички останали“, признава Гринго. В момента Тодор Давидов не иска да се събира със Софка. Той е категоричен, че не е ядосан за обвиненията, които сипе по него. Просто иска Софи да се успокои и да забрави за скандалите.

„Тя ще се върне при мен – сигурен е Гринго. – Прощавала ми е много пъти. Още ме обича. Звъни ми през два-три дни да ме чуе. Аз също я търся. Помагам й, когато има нужда от моята помощ, въпреки че сега сме разделени“, добави Гринго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар