Драма: Глория изгуби един от най-близките си хора на този свят!

Драма: Глория изгуби един от най-близките си хора на този свят!
Гласувайте за статията

Глория преживява нещо ужасно. Певицата е почернена от страшна трагедия в семейството си. Дъщеря й Симона Загорова също преживява тежко случилото се.

Много лоша новина помрачи почивката на попфолк дивата Глория. Бабата на изпълнителката си отиде от този свят.

Глория

Глория изгуби баба си

Тъжната вест съобщи самата изпълнителка в социалните мрежи, където публикува и снимка с любимата си баба.

„Да е светло по пътя ти, бабче!“, написа певицата, а под статуса й заваляха коментари в израз на подкрепа от страна на хилядите й последователи.

Известно е, че Глория бе много близка с баба си и дори много пъти е споделяла, че тя е човек, на когото дължи наистина много в този живот, пише show.blitz.bg.

Симона Загорова, която е правнучка на починалата, също преживява тежко гибелта й.

„Еййй,бабче!!! Ти беше най-силният човек,който познавах,човекът с най-борбения дух и този човек,който беше до всички нас в добро и лошо!Човекът с най-голямо чувство за хумор! С теб всеки миг беше весел, и всяко събиране грейваше от присъствието ти! Благодаря ти за това,че ми даде най-ценните съвети,затова че беше неотлъчно до мен в най-трудните ми моменти! Макар с „управителя“(бастунчето ти) ти винаги беше на първи ред,плачеше от гордост и се радваше заедно с мен за успехите на всички нас!!! Благодаря на Бог,че имах честта точно ти да си моята пра баба! Ти винаги ще си част от мен! Обичам те!!! Светъл да е пътят ти небесен,бабче!“ – написа звездата от „Гласът на България“, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар