Кой като нея?! Младо гадже ощастливи Кристина Димитрова на рождения й ден!

Кой като нея?! Младо гадже ощастливи Кристина Димитрова на рождения й ден!
Гласувайте за статията

Кристина Димитрова, която изглежда неотразимо за възрастта си, си изкара един приказен рожден ден. Певицата наближава 60-те, но това не й пречи да върти любов с доста по-млад от нея мъж.

Естрадната лъвица Кристина Димитрова отпразнува 59-тия си рожден ден в компанията на по-младия с 12 години възлюбен Васил Чипев.

Кристина Димитрова и Васил

Кристина Димитрова и Васил Чипев се обичат вече 25 години

Двамата избраха да се почерпят в Португалия, далеч от хорските очи и да съчетаят празника на Криси с разходка из най-интересните места в Лисабон.

Кристина Димитрова не крие слабостта си към по-млади мъже.

В едно от последните си интервюта тя сподели, че се е запознала с Васил, когато бил едва 22-годишен. Това се случило малко след като Криси се развела с футболиста Георги Димитров – Джеки.

Тя вече не си спомня за онези моменти и е посветила цялата си любов на Васил, с когото за толкова години няколко пъти са се разделяли, но винаги са намирали път към себе си. Като връща лентата назад, Димитрова си спомня, че Васил направил първата крачка.

Двамата никога не са имали мераци да минават под венчило или да създават деца. Димитрова има двама синове -Димитър, плод на любовта й с Агент Тенев, и Марти, от брака й с Джеки, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар