Правилното хранене на Азис не спира!

Правилното хранене на Азис не спира!
Гласувайте за статията

Азис свали много килограми, но това не го кара да се върне към лошите си хранителни навици от миналото, когато беше с доста голямо наднормено тегло.

Фолк певецът Азис топи килограми в жегите с много месо. Певецът явно е последовател на диетата на Пиер Дюкан, тъй като активно набива шишчета и салати.

Азис

Азис не спира да се храни правилно

Изпълнителят не е от звездите, които може да видите в случайно заведение, докато сте на разходка из центъра на София. Изпълнителят държи изключително много на анонимността си и има няколко любими ресторанта, които му гарантират спокойствие по време на обяд или вечеря.

Затова и появата му в идеалния център на София, при това посред бял ден, си е истинска сензация, пише „Ретро”.

С черен елек и нахлупена бейзболна шапка на главата, Азис пристигна сам и се настани на една от масите в заведението, сядайки в откритата му част на тротоара.

Певецът не се притесни, че наоколо е пълно с хора и фотографи, а спокойно си поръча обяд от салата и шишчета. Мръвките се усладиха на чалга звездата, който отдавна промени хранителните си навици и вече яде разделно.

Благодарение на диетата, която спазва в последните години, фолк идолът успя да смъкне цели 31 килограма.

Преди това той тежеше цели 120 кила, макар да се подложи на сложна операция, чрез която му поставиха пръстен на стомаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар