Направи го! Славея Сиракова се запъти към венчилото

Направи го! Славея Сиракова се запъти към венчилото
Гласувайте за статията

Славея Сиракова ще последва примера на малката си сестра Виолета и също ще се омъжи. Спортното семейство има много поводи за радост.

Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, се похвали във „Фейсбук“, че най-после е намерила мъжа на сърцето си. Нещо повече – получила е предложение за брак и е отговорила с „да“.

Славея Сиракова и Иван

Славея Сиракова каза „да“ на Иван

Моделът публикува обща снимка с любимия си, който обаче е с шапка, закриваща лицето му. Впоследствие Славея се похвали за щастливото събитие и в „Инстаграм“. Там красавицата „отбеляза“ гаджето си, разкривайки кой е успял да спечели сърцето й. Кандидат-зетят на Наско Сираков и Илиана Раева се казва Иван Борисов и е голям левскар.

Много щастлива е и Раева, която написа първия коментар под публикацията на щерка си. „Обичам ви!“, възкликва Илиана, добавяйки сърца.

„Бъдете щастливи и винаги влюбени“, пишат приятели на Славея, затрупвайки я с честитки.

„Ихууу, айде сватбиииииии“, добавя друга от познатите й, визирайки, че е възможно не само Виолета да мине под венчилото, а и сестра й.

Както е известно, малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева има дългогодишна връзка с футболиста Георги Коруджиев, който е юноша на Левски. Вили дари Жоро с дъщеричка преди 3 години, а след дни ще се състои сватбата им. Наследничката им ще бъде шаферка.

Казалата „да“ Славея и любимият й Иван на този етап не мислят за сватба, добавиха източниците на БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар