Алекс Раева шокира всички с това, което стори след раждането!

Алекс Раева шокира всички с това, което стори след раждането!
Гласувайте за статията

Родилката Алекс Раева изненада мнозина с постъпката си минути след като дъщеря й се роди. Никой не очакваше подобно нещо, но певицата играе по собствени правила.

Певицата Алекс Раева роди първата си рожба. Вчера сутрин тя и приятелят й станаха родители на момиченце, както вече писахме.

Алекс Раева

Алекс Раева кръсти детето си на починалия си баща

Репортер на „Шоу“ научи, че Раева е поискала да роди по естествен път, макар лекарите да я съветвали за секцио. Името на малката девойка било избрано много преди да се появи на бял свят.

Алекс загърби всички суеверия, че да кръстиш дете на починал човек не е на добре. Тя нарече своята щерка Лия – на баща си Илия, който почина през 2017 г. А денят на раждането пък съвпада със старото честване на Илинден, така че бебето си идва с името.

Решенеито на Раева да отдаде почит на баща си се стори мило на мнозина, но пък други са подвластни на суеверията и я обвиниха, че предрича лош късмет на дъщеря си.

Раева е във връзка с приятеля си вече повече от година, след като съдбата ги събра на една от екзотичните й ваканции за гмуркане. До момента обаче тя не е споделяла нито дума за любимия си, който видимо е по-възрастен от нея. Двамата се появиха за първи път заедно и на откриването на изложбата на Стилияна Узунова в галерия „Нирвана“ преди време.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар