Фънки: Нищо не може да ме спре да ям свинско!

Фънки: Нищо не може да ме спре да ям свинско!
Гласувайте за статията

Фънки е категоричен, че няма да престане да консумира свинско месо, въпреки че се твърди, че у нас има африканска чума по свинете. Рокаджията не смята да си нарушава хранителните навици.

Плъзналата по българските прасета чума няма да откаже Димитър Ковачев – Фънки от свинското. Това стана ясно от негово изказване пред медиите.

Фънки

Фънки не спира със свинското

Най-успешният концертен промоутър и дългогодишен оценител на участниците в „Като две капки вода” ще продължи да си яде мазни мръвки от хайвани, въпреки епидемията.

„Обичам да си хапвам тлъстичко, дори сланина консумирам по всяко време на годината. Нищо не е в състояние да ме спре, да ме накара да махна най-любимото си месо от трапезата ми. Направо са ми странни онези, които твърдят, че през лятото ядат само плодове и зеленчуци. Нямам нищо против доматите, чушките и краставиците, но за мен те са гарнитура към пържолите”, сподели пред репортер на „Уикенд“ 59-годишният рокаджия и риалити звезда.

След което допълни, че ваканцията си прекарва в София в гледане на сериали. Не му се ходело на морето, тъй като във всичките ни курорти имало мръсотия и цигания.

Фънки от доста време е с наднормено тегло, но това не го притеснява ни най-малко. Той продължава да си хапва и пийва като за последно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар