Бъдещият татко Наум Шопов – младши с шокиращо признание!

Бъдещият татко Наум Шопов – младши с шокиращо признание!
Гласувайте за статията

Дипломираният лекар и звезда от сериала „Откраднат живот” – Наум Шопов, разкри неизвестен факт за себе си.

Младият актьор страда от форма на далтонизъм и не познава тъмните цветове. „Не мога например да различа черно от тъмносиньо или кафяво. За мен всички изглеждат еднакво”, признава изненадващо той.

Наум Шопов

Наум Шопов е далтонист

Наум няма проблеми с останалите цветове, единствено тъмните го затрудняват и не успява да ги разграничи. Често му се случвало да купува подаръци за годеницата си Теа Минкова – дрехи или аксесоари, без да е сигурен точно в каква гама са обагрени.„Вече съм свикнал с този свой недостатък и не ми пречи”, обяснява Шопов.

Начинаещият хирург и половинката му наскоро обявиха, че ще стават родители. Tе с нетърпение очакват появата на бебето и усилено се подготвят за вълнуващия момент. Терминът на бъдещата майка е в началото на ноември и коремът й расте с всеки изминал ден. Въпреки това обаче, чаровната брюнетка е в добра форма, защото не спира да се движи и да се храни здравословно. Наум пък я обгрижва с голямо внимание и се старае да й угажда.

Минкова твърди, че в началото изпитала големи притеснения за бебето. Не се успокоила, докато не минали първите три рискови месеца от бременността, през които честотата на спонтанните аборти е завишена. За неин късмет, не страдала от типичните за този период гадене и повръщане, но пък се чувствала отпаднала и прекарвала голяма част от времето си в сън.

Сега енергията й се е върнала и дори си позволява да спортува, но по-умерено и без големи тежести. „Упражненията, които правя, са леки и са подходящи за бременни жени. По никакъв начин не вредят на плода”, обяснява Теа.

Бъдещите родители се сгодиха миналата есен, но още не бързат със сватбата, а изчакват най-подходящия момент. Наследникът на артистичната фамилия Шопови изненада приятелката си с годежен пръстен на писта за дрифт.

Мнозина останаха учудени от този факт, защото екранният д-р Борис Тасев с нищо не издаваше, че е готов за брак. Дори напротив – в свои интервюта споделяше, че не бърза за гражданското и уж предвиждаше да направи тази стъпка в по-далечно бъдеще. Сега обаче е в очакване на първия си наследник и очевидно приветства идеята за сватба с отворени обятия.

Наум и Теа започнали опитите за дете, когато най-сетне се почувствали стабилни във финансов план. Шопов успешно завърши медицинското си образование и се занимава с още куп странични дейности, които му носят много добри доходи. Неотдавна с годеницата му си купиха просторен апартамент, който обзаведоха по последна мода, а след като свиха гнездото, усетиха, че е време да станат истинско семейство. „Искаме да имаме поне две деца!”, казват влюбените, предават от „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар