Сън не лови Мария Игнатова заради Рачков

Сън не лови Мария Игнатова заради Рачков
Гласувайте за статията

Мария Игнатова не може да спи. От години красавицата има много неспокоен сън, който обаче напоследък съвсем е изчезнал, тъй като изгуби любовта на Димитър Рачков.

Мария Игнатова страда от инсомния. Хроничното безсъние измъчва блондинката от години, разкриха запознати с драмата. След раздялата с любимия ѝ Димитър Рачков положението се влошило и красавицата по цели нощи не мигвала.

Мария Игнатова

Мария Игнатова с инсомния

Въпреки че разлъката с Рачков е по нейна вина, „господарката на ефира” приела тежко любовната самота и безсънието й се изострило, издадоха от обкръжението ѝ. Русокоската дори пробвала да повика бога на съня Морфей с употребата на бензодиазепини, предписани от специалист. Хаповете дали резултат, но заради страничните ефекти ги приемала само месец.

След това безсъницата отново се върнала. Мария взела кардинално решение – консултирала се с невролог и психиатър с надеждата скоро тревогите да отшумят и тя отново да спи щастливо. Според специалистите, причината за състоянието й е силен стрес, предават от „Уикенд“.

Припомняме, че Игнатова и Рачков прекараха заедно цяло десетилетие, но накрая не приключиха с брак. Комикът имаше желанието да се ожени за нея и да има дори дете от нея, но водещата няма никакво намерение за ново семейство, след като това с Петко Димитров завърши с развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар