Ева от „Тоника“ предизвика грандиозен скандал в „Бургас и морето“

Ева от „Тоника“ предизвика грандиозен скандал в „Бургас и морето“
Гласувайте за статията

Изключително грозен скандал се разигра в „Бургас и морето“ в снощната вечер. Ева от „Тоника“ се оказа на топа на устата, тъй като нейна оценка предизвика цялата шумотевица в конкурса.

Жесток скандал беляза конкурса „Бургас и морето“ за пореден път, след като снощи единственият останал подобен фестивал се проведе в Летния театър на морския град, пише „Флагман.

Ева от Тоника на Бургас и морето

Ева от „Тоника“ обиди жестоко Георги Дюлгеров на „Бургас и морето“ (снимка: Флагман)

Изпълнителят на песента „Тоя влак за Бургас“ по текст на легендарния бургаски поет Христо Фотев този път разгорещи страстите. Георги Дюлгеров останал изключително недоволен и обиден от оценката 9, която му постави снощи Ева Найденова от „Тоника“.

Разфучал се и директно забранил участието като гости на своя концерт на група „Тоника Домини“, от която Ева е част.

Концертът „Любов по 100“ на иначе обичания от бургазлии Георги Дюлгеров е тази вечер от 20,30 часа в Летния театър. В него „Тоника Домини“ щели да излязат на сцената като гост-изпълнители с две от емблематичните си песни.

Внезапно обаче уговорката пропаднала, след като композиторът Красимир Гюлмезов позвънил на Ева и с треперещ глас й съобщил, че групата не е желана заради нейната оценка от снощи.

От „Тоника Домини“ участваха в рецитала в памет на Петя Дубарова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ева от „Тоника“ предизвика грандиозен скандал в „Бургас и морето“”

  1. Ами

    авг. 04. 2019

    Не го е предизвикала скандала Ева, а въпросният комплексар Дюлгеров. Когато се ходи на конкурс, се има респект към журито, иначе е шуробаджанашка вечеринка.

Добавете коментар