Драма: Зетят на Гала с опит за самоубийство! (още подробности)

Драма: Зетят на Гала с опит за самоубийство! (още подробности)
Гласувайте за статията

Зетят на Гала направил опит за самоубийство!

Зетят на Гала и син на нейната близка приятелка Деляна Маринова – Джуджи, неотдавна бил на косъм от смъртта. Младежът Константин, който от няколко години е пленен от щерката на водещата на „На кафе“ – Мари Будева, посегнал на живота си заради любовна драма.

Гала

Зетят на Гала с огромна драма в миналото

Преди да се залюби с настоящата си приятелка, с която са израснали заедно покрай майките си, но от деца се имали само за другарчета, зетят на Гала имал друга връзка.

Внезапна раздяла обаче го съкрушила и в момент на умопомрачение и тежка депресия момчето се метнало от 6-ия етаж на жилищна кооперация.

Наследникът на Джуджи, макар отдавна прескочил пубертета, проявил нестабилна психика. Когато ненадейно се оказал измамен от най-близкия човек след майка си.

Тини, както Деляна го нарича галено, изживявал приказно красива любов с приятелката си.

Девойката се ползвала с добро реноме пред родителката на гаджето си. Измяната дошла като гръм от ясно небе на Константин, който наричал девойката „моята голяма любов”. И дори споделял няколко пъти с майка си, че има планове да създаде свое семейство с нея. Дори и с цената на живота си Константин полетял от жилищна сграда.

„Това бе вторият най-страшен момент в живота ми. Първият бе, когато почина Владимир Грашнов. Мисълта, че губиш детето си, самò по себе си е смъртоносна. Аз обаче съм щастливка, защото синът ми оцеля след падане от 6-ия етаж. Чудо!

Лекарите не можеха да повярват, когато го прегледаха и установиха само натрошени кости в таза и в петата”, разкрива детайли от кошмарния инцидент Деляна Маринова. Няколко дни тя не била на себе си и не спирала да плаче.

Близката й приятелка Гала, с която пък сега са си почти роднини, била плътно до нея и също преживявала тежко трагедията. Константин обаче извадил невиждан късмет и бързо прескочил трапа.

От дупката го измъкнала именно настоящата му любима Мари, с която вече дори делят един покрив. Зетят на Гала се занимава с музика, а щерка й е тръгнала по нейните стъпки, следвайки журналистика, пише Ретро.

Мари обаче не си се представяла като водеща на тв предаване и предпочитала по-модерните професии. Сега си изкарвала прехраната с блогърство и снимане на най-различни интернет сериали, насочени към младежката аудитория.

По-нататъшните й професионални мечти били свързани с пиара, като голямото й желание било да бъде медиен съветник на някой изявен политик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар