Скандал: Теди Александрова скочи срещу колежките си! (виж тук)

Скандал: Теди Александрова скочи срещу колежките си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Теди Александрова скочи на колежките си!

Поп фолк певицата Теди Александрова скочи на по-възрастните си колежки. „Аз се появих точно в най-трудното време на попфолка. Много по-лесно е било на колегите в онова време 2000-2005 година да станат известни. Да се покажат, да се докажат, да стигнат до хората, да направят хит, защото изпълнителите не бяха толкова много.

Теди Александрова

Теди Александрова рискува да си навлече гнева на певиците

А пък аз уцелих най-трудното време, моята вълна, която тръгна от 2010 година. Времето, в което спряха турнетата, спря раздаването на награди. На фона на това, че беше изключително трудно, мога да кажа, че съм доволна“, изригна блондинката.

В споменатия от Александрова период изпъкват големи имена във фолка като Преслава, Галена и Анелия. Тя обаче не споменава нито едно име, за да не влезе в открит конфликт.

И продължава за себе си: „Явно Господ ми е дал такъв характер, че да мога да се изправям и да си казвам: „Ти си тръгнала нагоре. Още нищо не си постигнала. Не може да се отказваш. Няма връщане назад“. И вече в днешно време след девет години и половина от толкова песни, които пуснах, мисля, че фактите са налице.

По принцип човек трябва да бъде доволен за това, че е жив и здрав. Ако дойде и успех, вече е бонус. Така че, да, щастлива съм. Но всъщност дълбоко в себе си си знам за тези девет години и половина колко беше трудно“, цитира вестник „България Днес“.

Теди Александрова признава, че преобладаващите фенове я харесват, но винаги има и такива, на които не им е по вкуса. Положителните резултати от труда си обаче тя вижда в броя на участията си.

„Ако не ме харесват хората, няма да имам работа, няма да се пълнят заведенията, а песните ми няма да са хитове“, категорична е певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар