Лили Иванова с ново жилище: Виж как го обзавежда! (още подробности)

0

Лили Иванова обзавежда новото си жилище!

Лили Иванова тръгна да обзавежда новия апартамент, като за него взима и мебели от странство. Примата на естрадата си била поръчала неща от Лондон и Белгия, които да допълнят интериора на жилището й в Подуене.

Лили Иванова
Лили Иванова иска модерно обзавеждане този път

Мебелите ще пристигнат по пощата, като за целта певицата използвала специализирана фирма, която й гарантирала, че ще се грижи много добре за нещата и те няма да са с никакви щети.

Оказало се, че цените били не много по-скъпи от подобни у нас за луксозна мебелировка. Лили искала да изпревари Брекзит и евентуално излизане на Великобритания от безмитната търговия с Европеййски съюз.

Затова решила първо от Лондон да си купи холна гарнитура. Справка в нета сочи, че подобни неща вървят от 1299 евро нагоре, пише вестник „Телеграф“.

От години Лили е фен на бутик в Брюксел, както и към още няколко в Белгия. Затова тя няма да пропусне и сега да си купи неща от там.

Знайно е, че в един от бутиците на Брюксел тя е почетна клиентка. Оттам си купува предимно дрехи, но също и покривки за мебели, както и украса за стените.

Тя разчита на съвременни модни дизайнери от белгийската столица. За разлика от апартамента си на „Оборище“, който е във винтидж стил, този път Лили искала съвсем съвременно обзавеждане за пуденското си жилище.

Иванова е известна перфекционистка и държи и на най-малкия детайл. Тя си е наела интериорен консултант, но решенията в крайна сметка си взима сама, както и във всичко останало за кариерата и живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.