Не е за вярване: Джулиана Гани започва работа в Нова ТВ! (виж тук)

Не е за вярване: Джулиана Гани започва работа в Нова ТВ! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се уреди на работа в Нова телевизия!

Джулиана Гани ще работи в Нова телевизия. Силиконката има железен договор с частната телевизия, подписан покрай участието й в „Биг Брадър“.

Джулиана Гани

Джулиана Гани става кадър на Нова ТВ

В него има клауза, че до края на годината Гани трябва да участва в няколко предавания като „Черешката на тортата“, както и да е гост-коментатор в други. Това разкри самата Джулка пред вестник „България Днес“.

Гани вече участва в част от предаванията на частната телевизията. Тя изгря на сцената на „Семейни войни“. Очаква се да е коментатор в новото риалити на „Нова“ – „Игри на волята“.

„От септември ще имам ангажименти в Нова телевизия – призна силиконката. – Ще бъда доста заета. Още през зимата имах ангажименти в „Нова“. Харесва ми“, добави още тя.

Джулка е категорична, че няма да се жени в Мексико. С годеника й Илиян заминават на романтична почивка в Канкун. Преди това двойката ще посети за няколко дни испанската столица Мадрид.

„За пръв път чувам, че ще се омъжвам в Мексико – каза през смях Джулиана. – С Илиян не се обсъждали подобно нещо. Когато дойде време за сватбата, ще кажем. Няма да я правим инкогнито.

В Мексико ще си почиваме, защото ни чака много работа от есента. Илиян започва да работи по нови продукти. Почивката ми е подарък за годишнината ни, нямаме намерение да се женим там“, сподели блондинката.

Гани е обиколила половината свят, но се намират все още и такива места, които не е посетила. Мексико е едно от тях, което мечтае да види още от дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар