Порасна му работата: Ричард Величков се фука с кола за 100 бона!

Порасна му работата: Ричард Величков се фука с кола за 100 бона!
Гласувайте за статията

Ричард Величков се хвали с кола за сто бона!

Ричард Величков, станал популярен като Мистър София, отново стана за смях. Бившият брадър реши да се похвали, че ще кара чисто нова кола за 100 бона. Вместо това Величков предизвика огромна вълна от хейт. Огромна маса от хора избухнаха срещу фитнес инструктора.

 Ричард Величков

Ричард Величков показва, че се е замогнал. Подкара кола за цели сто бона, но си навлече хейт в мрежата

„Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Оправям се добре в живота, това е достатъчно за мен. На 25 години съм и дори нямам висше. Имам кола за 100 бона, а вие бачкате на 500 лева“, написа Ричи.

Това отприщи вълна от злобни коментари срещу Величков. Дори има заплахи за живота на младия здравеняк, но той грам не се плаши от тях, пише вестник „България днес“.

Припомняме, че Ричард Величков наскоро разбуни духовете и с хапчетата за отслабване, които продава. За целта той използвал момичета, които публично са признавали, че са болни от булимия, непълнолетни девойки и млади мацки.

Които тежат по природа не повече от 40 килограма, за да рекламират продукта му за отслабване „Липовон“. Който е доста съмнителен и нямал нищо общо с оригиналния продукт, познат в световен мащаб, написа наскоро hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар