Даниела Пирянкова от „Шоуто на Слави“ свали рекордните 20 кг.! (още подробности)

Даниела Пирянкова от „Шоуто на Слави“ свали рекордните 20 кг.! (още подробности)
Гласувайте за статията

Даниела Пирянкова се втали рекордно, свали 20 килограма!

Бившата певица в „Шоуто на Слави“ Даниела Пирянкова свали 20 килограма и стана младата надежда в „Пайнер“. Гласовитото момиче е родено на 4 юни 2004 година. Но има зад гърба си доста сериозна музикална биография.

Даниела Пирянкова

Даниела Пирянкова се преобрази тотално, вече е млада дама

Когато е на 10 г., стига до първи кръг на кастинга за “Детската Евровизия”, а на публиката е позната най-вече от “Шоуто на Слави”.

През 2017 г. тя стана новата партньорка на г-н Андреев в рубриката “Запознай се с малките” и си партнира с Крисия.

По онова време Даниела бе с наднормено тегло, което стилистите на Трифонов пробваха да прикрият с дълги ефирни рокли, но безуспешно.

Издаденото коремче, паласките и големите бузи обаче са в миналото на Пирянкова, също като шоуто. При шефа на „Пайнер“инж. Митко Димитров певици с подобни фигури не вървят, защото и той самият може да се похвали със стегнато тяло.

Затова, когато решила да продължи професионалния си път в компанията, където в момента е най-младата певица, Даниела се взела в ръце. Минала на хранителен режим, наблегнала на спорт и резултатът е налице.

Днес тя е елегантна дама с перфектна фигура. Почитатели на фолк залагат, че подобна трансформация ще претърпи и Радко Петков от „Гласът на България“. Който също отскоро е в редиците на фирмата.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар