Мариана Попова е потресена: Ето от какво се възмути певицата! (виж тук)

Мариана Попова е потресена: Ето от какво се възмути певицата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариана Попова се възмути от родното Черноморие!

Мариана Попова се възмути от мръсотията и шума в морския ни курорт Лозенец. Ето какво сподели в профила си във Фейсбук певицата:

Мариана Попова

Мариана Попова потресена от Черноморието ни

„Лозенец 2019. Дойдох да видя Мария Магдалена, която прекарва лятото тук с приятели! Кафето на плажа е 3.20 лева, но друго ме тревожи много повече! Много е мръсно, много е шумно, от всичко по много.

Изпълнителката сподели още, че мечтае родното Черноморие да се промени: „Хубаво лято на всички! Мечтая за промяна! Спомням си моята баба в Ямбол, която всяка сутрин метеше пред къщата и ми казваше:

„Когато всички го правим, е чисто и градът ни е чист и животът ни е по-приятен“. Ако само за миг се променим, ще бъде хубаво!“

Междувременно все повече изпълнители подкрепят инициативата „родното море не е демоде“, която цели да върне интереса на българите към нашите курорти.

Трябва да подчертаем обаче, че всички те имат много участия през лятото именно по кръчми и дискотеки по Черноморието и зависят от зрителския интерес и към себе си, и към плажовете.

Сред най-изявените фенки на кампанията, започната от режисьора Ники Илиев, която кара лятото в хотел на Слънчака.

Не остават по-назад Коцето и Алисия. „Любимото ми море… обичам нашето българско черноморие…“, написа в инстаграм профила си певицата Анелия със снимка в морето.

Актрисата Дария Симеонова, която стана майка преди почти година, публикува снимка на фона на залязващото слънце.

Нейните колежки Койна Русева и Искра Донова, играли заедно в българския сериал „Скъпи наследници“, също се включиха в инициативата със снимка от Царево.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар