Неочаквано: Светлана Гущерова взриви мрежата! (още подробности)

Неочаквано: Светлана Гущерова взриви мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова се помири с Николета Лозанова, дори рекламира бельото й!

Враждата си е вражда, но бизнесът е пари. Явно от тази максима се води Николета Лозанова. Която в последно време стопли отношнията си с две бивши плеймейтки – Моника Валериева и настоящата съпруга на Християн Гущеров – Светлана Гущерова.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова неочаквано се помири с Николета, че дори рекламира и бельото й

В миналото най-известната „Мис Плеймейт“ имаше търкания и с двете, но с днешна дата разногласията явно са загърбени в името на общото благо.

В последно време в социалните мрежи Николета демонстрира топло отношение към Валериева, след като години наред се обстрелваха с обиди. Най-вероятно двете са преглътнали скандалите заради общата им дружка Андреа.

В същото време Светлана Гущерова пък изглежда е била вербувана от Николета да рекламира бранда й за гащи, сутиени и бански.

Последните публикации на младата майка в социалните мрежи – от Венеция и Слънчака, са с бельото на Ни Ло. А под снимките двенките си разменят сърца и целувка, сякаш са първи приятелки.

Последователите на Светлана Гущерова обаче не се интересуват толкова от банските й, отколкото от сочните й бомби, който неотдавна тя тунингова.

Да си кажем честно, наистина хващат окото и буквално нагорещяват всичко наоколо. Има на какво да се радва Хриси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар