Бомба: Синът на Софи Маринова избухна, както никога! (виж тук)

Бомба: Синът на Софи Маринова избухна, както никога! (виж тук)
Гласувайте за статията

Синът на Софи Маринова избухна жестоко!

Синът на ромската перла с уникален глас Софи Маринова пусна новото си парче. Сингълът на Лоренцо „Ш`e ги мачкам” е истинска провокация сред тийнейджърите.

Софи Маринова

Синът на Софи Маринова избухна с летен хит

Още повече, че песента идва на фона на заплахите към Софи Маринова от страна на Гринго. И посланието на песента изглежда повече от многозначително, пише вестник „България днес”.

Въпреки че Лоренцо се опитва да скандализира, за да добие популярност, майка му Софи призна, че стои зад всяко решение на сина си. И подкрепя всеки негов избор по отношение на музиката, която прави.

Във видеото, в което синът на ромската перла е облечен като Нео от „Матрицата”, му партнират далеч по-големи какички, изкусително смучещи близалки.

Извън кариерата си, Лоренцо застава плътно зад майка си що се касае до раздялата й с Гринго. Знаем, че двамата изкараха може би най-краткия брак у нас и вече са разведени. Софка обвини Тодор Давидов в системни побои, но той отрече това да е истина.

Наскоро Гринго дори заяви пред медиите, че двамата още се обичат и се чуват през ден по телефона. Той смята, че със Софи Маринова отново ще бъдат заедно и това е само въпрос на време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар