Бомба: Племенницата на Фидосова се пусна без дрехи! (още подробности)

Бомба: Племенницата на Фидосова се пусна без дрехи! (още подробности)
Гласувайте за статията

Вижте племенницата на Искра Фидосова!

Племенницата на една от най-одумваните бивши депутатки на ГЕРБ Искра Фидосова – Еделина лъсна без дрехи. Зашеметяващата красавица, която от години живее и учи извън страната, влезе с гръм и трясък в полезрението на светските клюкари с провокативни фотоси, голо дупе и оплезен език.

Фидосова

Племенницата на Искра Фидосова разпалва страстите

Младото момиче, което наскоро изкара едномесечен платен стаж към правителството на Шотландия, изчервява пуританите с полуголи снимки. И провокативна визия в социалните мрежи.

И нехае, че семейството й от години е дебнато на всяка крачка от папараците, пише вестник „България Днес“.

Извън сериозните занимания към кабинета на Шотландия, Еделина, която всички наричат Еди, се снима полугола в съблекални, показва дупе във възкъси панталонки. И не пропуска да позира по бельо пред огледалото.

Кифленският модел на поведение в социалните мрежи е пълна противоположност на нравите на семейството на Фидосова и сестра й Цветелина – майката на Еди.

Последната проява на Еделина е да се щракне по сутиен и прашки в съблекалня. А единствената по-непрозрачна дреха върху момичето са маратонките й. За да засили ефекта на изкусителка, Еди сложила и очила с прозрачни стъкла.

Семейството на младата хубавица обаче я подкрепя изцяло. Майка й Цветелина пристигнала в Шотландия за финала на стажа на щерка си в правителството и дори се похвали с успеха на детето си.

Самата Еделина е свикнала от години да е под светлината на прожекторите. Но в по-скромна своя версия – като талантливата малка певица от Монтана, обрала в детска възраст десетки награди с гласа си.

Като момиченце Еди е една от най-обещаващите малки певици на Монтана, но с годините решава да се насочи към друго поприще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар