Преслава разплака Софи Маринова!(Виж с какъв жест я изненада)

Преслава разплака Софи Маринова!(Виж с какъв жест я изненада)
5 (100%) 1 vote

Преслава трогна Софи Маринова до сълзи

Преслава не спира да подкрепя Софи Маринова. Между двете съществува рядко срещано в чалга средите приятелство.

Софи Маринова

Преслава трогна до сълзи Софи Маринова

Макар че ромската перла се раздели след краткотраен брак с Гринго, гласовитката от Добрич продължава да е нейна най-добра приятелка. Именно на кумата си Софка изплаква най-големите си горчилки.

В последно време Софи Маринова има доста главоболия около развода си с Гринго. След като официално вече не са съпрузи, Тодор Давидов заплашва нея и сина й с линч и дори да залее бившата си половинка с киселина.

Заради проблемите си, няма и помен от жизнерадостната Софка. Приятелите си по всякакъв начин се опитват да я разсеят и развеселят, а Преслава активно се опитва да я извади от депресията.

На едно от последите си участия Преслава спря купона, взе телефона си и на високоговорителя разговаря със Софка. Тя пък имаше участие в Приморско.

Тогава кумата й подкани препълнената дискотека в един глас да изпее една от хитовете на Маринова „Без теб”.

Накрая Преси продължи акапелно парчето, като дори го завърши на цигански, което предизвика взрив от аплодисменти, пише show.blitz.bg.

А жестът трогна до сълзи Софи, като двете се разбраха да се срещнат след участията си някъде по Черноморието.

Преслава отпразнува рождения си ден в столичен клуб. На партито бе поканена и Софи Маринова, която до последно не знаеше къде ще е местото. На купонът Софка пя за приятелката си със счупена ръка.

После, в първото и последно интервю за развода си с Гринго Маринова призна, че бившият й мъж три пъти й чупил ръката, като започнал да й посяга още от самото начало на запознанството им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар