Кичка Бодурова скочи на Слави Трифинов!(Виж как го размаза)

Кичка Бодурова скочи на Слави Трифинов!(Виж как го размаза)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова размаза Слави Трифонов

Певицата Кичка Бодурова скочи на Слави Трифонов. Както стана ясно, шоуменът подготвя вписването в политическите регистри на партията си „Няма такава държава”. След като обяви намерението си, коментарите към проекта му не стихват.

Оказа се, че Дългия има много привърженици, но и мнозина от родния хайлайф беснеят срещу намерението му. Известна с пиперливия си език, естрадната звезда Кичка Бодурова също не спести негативните си коментари. Ето как го попиля в мрежата певицата:

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова размаза Слави Трифонов

„Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език.

Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (популярна дума навремето в Консерваторията, използвана от мъжкия пол – така й го „нафърфорих“) и поета (как му беше името).

Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки „мойто студио“, мойто шоу“, „моя балет“, „моите гости“… никога „Нашето“. Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш „мойто“, защото много хора участват в успеха на всичко това.

Един „певец“, който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това че всяка вечер е на екран го направи „супер стар“.

Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик, и са започнали да пробиват в шоубизнеса заедно. И този същият щял да прави партия „Няма такава държава“. Такава държава има. Слави и то от 681.

Но такива като теб – самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу.

Това че, понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за който уж ти раздаваше „червени“ точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа – чалга, сарказъм и цинизъм! Такaва държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които „цапаше“ това настояще!

Доколкото за име на твоята партия – имам идея. ППС – „Партия на простаците и самозабравилите се“. Има доста, които биха могли да членуват в тази партия“, възмутена е Кичка Бодурова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кичка Бодурова скочи на Слави Трифинов!(Виж как го размаза)”

  1. Аз

    авг. 07. 2019

    Тая пача и уж моралистка Ичка да види първо какво е произвела – едно разголващо се същество, нашарено с татуировки и напомпано със силикон. Дъщеря й. Защо ли така и нейното ниво е като на евтините булгариан плеймейтки ?

Добавете коментар