Забрави Дара и португалката: Виж чии гърди мачка Папи Ханс! (още подробности)

Забрави Дара и португалката: Виж чии гърди мачка Папи Ханс! (още подробности)
Гласувайте за статията

Папи Ханс заби Пламена Стаменова, но дали ще е само за лятото!

Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, забрави за португалката, която му разби сърцето. И по която страдаше, докато беше във „Вип Брадър“. На нейно място е залюбил българска красавица, при това – доооста надарена и младичка.

Папи Ханс

Папи Ханс забърса знойната Пламена

Папараците на lifeonline.bg хванаха дългокосият певец на плажа на къмпинг „Градина“.

Разположил се блажено на един от шезлонгите, Папи придържаше за гърдите 18-годишната хубавица – Пламена Стаменова. Която бе полегнала удобно между краката му.

За знойната изкусителка се знае, че е завършила средното си образование тази година в София. Популярна е като една от участничките в онлайн конкурса „Най-красива абитуриентка“, на който стига до финал.

Едни смятат, че Папи умишлено се прави на хетеросексуален пред очите на хората от препълнения плаж, за да прикрие истинските си сексуални предпочитания, които клонят към представителите от мъжки пол.

Други, които не вярват на тези конспиративни теории, пък констатират, че и бившата му Дара е с доста пищна пазва и съвсем не се учудват, че сутиенът и на поредната му партньорка прелива.

Не е ясно от кога Пламена и Папи имат връзка, но според запознати отношенията им не са сериозни и най-вероятно ще приключат в края на лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар