Вманиачи се: След носа Преслава си сложи и скули! (още подробности)

Вманиачи се: След носа Преслава си сложи и скули! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава си сложи и скули след изпиления нос!

Преслава си е сложила и скули при операцията на носа, която се превърна в новина номер едно за фолкжанра. Наблюдението е на фенове на певицата, които са категорични, че освен ринопластиката, певицата е претърпяла и корекция на бузите.

Преслава

Преслава превъртя на тема корекции

От няколко седмици лицето на пайнерката е издължено, а скулите й са подчертани твърде ясно, за да са естествени.

Новият й външен вид все още изненадва почитателите на младата майка. Която наскоро се закле в чат в социалните мрежи, че е претърпяла само две операции на носа. Наложени заради зравословен проблем и преди време интервенция за смаляване на гърдите.

Преси пусна нова песен „Пиян“, която лансира упорито в социалните мрежи и дори се похвали, че не спала цяла нощ, след като неин съсед я пял с пълно гърло няколко пъти след полунощ. Хитът обаче не привлича толкова вниманието на феновете, колкото новото лице на певицата.

В мрежата не спират да я одумват и да я сравнавят с Галена. Нещо повече – масово Преслава е обвинявана в това, че копира бившата си приятелка.

Дори заклетите й фенове не успяха да си замълчат и да й кажат истината в лицето. А тя е, че преди беше сто пъти по-красива.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вманиачи се: След носа Преслава си сложи и скули! (още подробности)”

  1. Ани

    авг. 19. 2019

    От клюн та на глог 😀 😀

Добавете коментар