Няма мира и в гроба: Наркоман иска парите на Ейми Уайнхаус!

Няма мира и в гроба: Наркоман иска парите на Ейми Уайнхаус!
Гласувайте за статията

Наркоман търси наследство от Ейми Уайнхаус

Хероинозависим иска парите на Ейми Уайнхаус.Бившият съпруг на трагично загиналата преди осем години певица- Блейк Фийлдър-Сивил, взриви с наглостта си.

Блейк, който е наркоман и клошар, съди родителите на покойната певица, като иска издръжка в размер на 1 милион паунда. Освен тази сума той иска още 3000 лири месечна издръжка.

Ейми Уайнхаус

Наркоман иска парите на
Ейми Уайнхаус, сн. Фейсбук

Постъпката му накара обществеността на Великобритания да настръхне срещу него.

Той подаде искова молба в съда точно на годишнината от смъртта на изпълнителката. Екс мъжът й лично е признал, че научил Ейми Уайнхаус да се боцка, предаде английски таблоид.

Ейми Уайнхаус напусна белия свят на 23 юли 2011 г. – така както се появи на сцената – като фурия, скандално, шеметно и неподвластно на закони, време и правила

Изпълнителката се сбогува с живота твърде млада, едва на 27 години.

Въпреки световната слава и любовта на милиони фенове, тя не устоя на съвременния бич-спомина се след употреба на коктейл от амфитамини и алкохол.

Незалязващата звезда обаче не остави завещание. Всичките й средства, в размер на 2,9 милиона британски лири, отидоха в сметките на майка й Джанис и баща й Мич, защото се бе развела с Блейк Фийлдър.

Делото му се основава на претенцията, че той е бил с Ейми в шестте й най-продуктивни години, когато е създавала своите хитове. Освен това Блейк подчертава в молбата си, че през това време той я подкрепял и психологически.Истината обаче е коренно различна.

Повече от половината от времето бившият на Ейми Уайнхаус е прекарал в затвора. Той бил зад решетките заради пласмент на наркотици.

„Това копеле не заслужава нищо, всъщност той уби дъщеря ми, а сега иска да я ограби от гроба“, гневна е майката на певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар