Шеф Манчев показа бебето от любовницата си! (Виж на кого прилича-снимка)

Шеф Манчев показа бебето от любовницата си! (Виж на кого прилича-снимка)
Гласувайте за статията

Шеф Манчев показа най-малкия си наследник

Топ готвачът Иван Манчев показа бебето си Александър, плод от любовта му с Цветомила.

Малкият му син, който се появи на бял свят на 21-ви юли, направи първият си дебют в социалната мрежа. Третото дете на очилатият симпатяга се появи в болница във Варна, където майка му работи.

От фотото се вижда, че бебокът е одрал кожата на татко си, само че има повече коса от кулинара.

шеф Манчев

шеф Манчев показа и бебето си

Наскоро водещият на „Кошмари в кухнята” и „Черешката на тортата” показа и любимата си. Момичето не иска да става звезда и доскоро странеше от прожекторите, пише hotnews.bg.

Топ готвачът има още две деца от бившата си съпруга Марина, с която деляха съпружеското ложе цели 18 години.

Двамата отглеждат дъщеря Виктория и син Хрлисто, които вече са пораснали. Преди време стана ясно, че шеф Манчев се е разделил със съпругата си, но двамата са останали приятели заради децата си, а и продължават да въртят общ бизнес.

Че майсторът на черпака има нова жена до себе си стана ясно на сватбата на телевизионерката Деси Цонева и издателя Явор Стефанов.

Ето го бебето на шеф Манчев от Цветомила

Бъдещите младоженци поканили за кумове шеф Манчев и новото му гадже и майка на третото му дете, но Цветомила отказала. Нейното место заела приятелка на щерката на Митко Цонев.

„Иначе и кумата се смени в последния момент. Решихме, че е по-резонно да е моята най-добра приятелка Марго. Пък и жената до Иван не иска никаква публичност и това ще я натовари“, разкри Деси защо е сменила кумата си пред life.dir.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар