Една актриса бременна на 43 след много трудности

Една актриса бременна на 43 след много трудности
Гласувайте за статията

Една актриса бременна на 43 след много трудности, става дума за кино звездата Мила Йововвич. Тя има вече 2 деца, а заедно с половинката си Пол Уилям Скот Андерсън. 

Двойката има деца на 11 и на 4 години, но явно отдавна искат и трето дете, защото актрисата сподели наскоро публикация в социалните мрежи, където позира бремена с усмивка и надпис как след дълго чакане най-после може да се похвали с бременността си.

Мила очаква второто си момиченце. Тя има по-голям син и момиченце, а сега със съпруга си очакват и третото бебе, пак момиче. Бъдещата майка е истински щастлива, но не може да скрие и тревогите си. Наскоро е загубила бебе, опитвайки се да има 3-то дете. Дали годините й вече 43 или друга причина е в основата на загубата й не знаем, но е видно, че за Мила Йовович и близките й тази трета бременност е наситена с притеснения и страхове. Но и ние както и от изданието Ева, споделяме, че вече актрисата е щастлива и официално публикува новини от бременността си. Желаем й здраве и щастливо майчинство след това. Като очакваме да предадем и хубавата вест от раждането на третото дете на Мила и Пол Уилям Скот Андерсън, пишем и от изданието Клюки.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар