Потрес! Мъже раждат деца (Подробности)

Потрес! Мъже раждат деца (Подробности)
Гласувайте за статията

Стотици брадати мъже забременяват изкуствено и раждат деца.

Това съобщава лондонският „Дейли Мейл“, като е позовава на австралийски лекари. Здравните власти в Канбера докладват, че само през миналата година са оплодени 229 лица от мъжки пол.

мъже раждат деца

Мъже раждат деца

Всички те са родени в женски тела, но на по-късен етап от живота си решават, че се чувстват мъже, преминават през хормонална терапия и се регистрират официално като мъже. Единственото условие е да не са претърпели операция за промяна на външните полови органи, писа „България Днес“.

„Разбира се, матките, яйчниците и яйцепроводите на тези жени – или мъже, както се самоопределят, са закърнели. За да се рехабилитира половата система и отново да произвежда яйцеклетки, е нужна интензивна и продължителна хормонална терапия в обратна посока – приемане на женски хормони“, казва представителката на Департамента по репродуктивно здраве в Сиднийския университет д-р Лорън Розуорн.

По думите й, износването на плода също е цяла одисея и се налагат редица мерки, за да се гарантира безопасна бременност.

„Наред с това повечето „бременни татковци“ не желаят да се разделят с външните си полови белези, брадите и мустаците“, допълва още докторката.

В галерията по-долу може да видите снимки на Бийти, който на 23 години е решил, че иска да бъде мъж. Всичко си сменя, но без половите органи, за да може някой ден да има деца. Е, днес се радва на цели три, които той лично е родил. Той е отишъл на изкуствено оплождане и забременял с помощна сперма от анонимни източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар