Юли е щастлив месец за Ума Търман

Юли е щастлив месец за Ума Търман
Гласувайте за статията

Актрисата сподели с феновете си снимка, с която показва колко е щастлива през дните на юли. Ума има три деца, две от които имат рожден ден през този летен месец, това я прави горда и щастлива.

И понеже не можа да сдържи емоцията си, Ума Търман сподели този пост с двете си момичета в социалните мрежи. Тя написа и двете ми момичета имат рожден ден, щастието й е огромно се пише и от изданието Ева.

От брака си с Итън Хоук, Ума и ма две деца, Мая която наскоро навърши 21 и син на име – Роан. След това от връзката си с бизнесмена Арпад Бюсон, Ума има и друго момиченце на име Луна. Именно тя също празнува през месец юли. заедно с кака си Мая. Луна стана на 7 години.

Снимката на трите дами, майка и дъщери разчуства феновете на актрисата, а можем да добавим и че Мая е единствена засега от децата, която има желание да следва стъпките и кариерите на родителите си. Ще припомним,, че тя има роли, а напоследък стана по-популярна и с участието си в сериала – Little Women на BBC, както и с ролята си в последната си лента наречена Stranger Things”. 

Желаем успехи на Мая поне колкото на знаменитите й родители.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар