Бившата на Асен Блатечки и майка на дъщеря му: Имам мъж до себе си!

Бившата на Асен Блатечки и майка на дъщеря му: Имам мъж до себе си!
Гласувайте за статията

Катерина Горанова, която близо 20 години от живота си прекара с Асен Блатечки, днес вече е с друг мъж. След като актьорът я заряза, тя не си губи времето.

Нов мъж има в живота на първата жена на Асен Блатечки – Катерина. Това стана ясно от нейно признание.

Катерина Горанова

Катерина Горанова преодоля Асен Блатечки и продължава напред в завидна за годините си форма

„Имам мъж до себе си, вие не берете грижа“, коментира режисьорката.

Тя отказва да каже какво има предвид, но според хора в артсредите се носи слух, че първата жена на Блатечки е ухажвана от по-млад мъж. Той не спирал да й изпраща съобщения и да я моли за срещи.

Засега не е ясно дали Катерина е откликнала на мераците на ухажора си, но е факт, че е в добра форма, усмихната и спокойна, отбелязва „България Днес“.

И пак според запознати Катерина е била на романтичен воаяж с дъщеря си и новата си любов. Преди това пък тройката си е спретнала екскурзия и до Рим.

По всичко личи, че дъщерята на Асен Блатечки харесва новото гадже на майка си, щом прекарва време с него. Катето очевидно е доста широко скроена, тъй като прие сравнително леко и забежката на баща си с Диляна Попова, довела до раждането на неин полубрат.

Припомняме, че Блатечки имаше връзка с Диляна преди 5 години, но после се върна при Катерина. Преди няколко месеца обаче актьорът пое по обратния път и отново е с майката на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар