Глория е лудо влюбена, не може да сдържа страстите си дори в морето: Виж как го целува! (СНИМКА)

Глория е лудо влюбена, не може да сдържа страстите си дори в морето: Виж как го целува! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Глория вече не се колебае да показва любовта си публично. Тя призна официално връзката си с Йордан и по всички личи, че е много влюбена в него.

За първи път Глория качи снимка как се целува с новия си любим. Това е голяма крачка за нея, предвид, че е от жените, които не обичат да обсъждат личния си живот.

От няколко месеца примата се носи на крилете на любовта и не спира да показва мъжа до себе си – бизнесмена Йордан Джермански. Нетипично за премерената Глория е да разкрива по-интимни моменти от любовния си живот, но ето, че го направи.

Изпълнителката сподели снимка, на която се целува с любимия си в морето. Според мнозина това е поредното доказателство, че Глория най-накрая е намерила достоен за сърцето й мъж.

Последната снимка в мрежата демонстрира истински влюбената Глория. „Мястото на жената е в прегръдките на истински мъж, не на страхливци“, гласи мъдрото слово под кадъра. Новият на Глория е спечелил и симпатиите на дъщерята на певицата Симона, пише „България Днес“.

След като се разведе с Илия Загоров преди 15 години, Гло затвори вратата към себе си за пред хората. За толкова много време никога не показа мъж, с когото се среща.

Йордан е първият и това говори, че певицата е много влюбена. Вижте с очите си!

Глория и Йордан

Снимка: Lupa.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар