Биляна Дол за Божинов: Не живея в миналото! (Сръбската красавица има нова тръпка)

Биляна Дол за Божинов: Не живея в миналото! (Сръбската красавица има нова тръпка)
Гласувайте за статията

Биляна Дол е зачеркнала изцяло Валери Божинов от живота си. Тя не иска и да чува за него, след като футболистът я подложи на хиляди унижения с изневери.

Не живея в миналото, гледам само в бъдещето. Валери е затворена страница за мен“.

Биляна Дол и Валери Божинов

Биляна Дол няма да се връща при Божинов!

Това разкри бившата на Валери Божинов Биляна Дол. Сръбската красавица няма никакво намерение да се събира с българина. Въпреки опитите на Божинов да се съберат, Дол е непреклонна. Тя се чувства предадена и не желае да общува с него.

От месец Биляна живее в родната Сърбия и вече има нов обожател, който май успява да докосне разбитото й сърце, пише „България Днес“.

Самата Биляна се похвали, че някой й подарява плюшено мече. Играчката е поставена в огромна кутия върху капака на скъпарското Порше на Биляна. Тя няма никаква идея какво има вътре, но щом отваря кутията е на седмото небе.

Преди няколко дни се появиха слухове, че хубавицата е готова да прости на бившия съпруг на Николета Лозанова, но очевидно това не отговаря на истината. За Биляна няма връщане назад и вече се чувства изцяло освободена от Валери.

Бившият футболен национал пък няма сериозно гадже в момента, но леглото му никога не остава полупразно. Лесно е да се предположи, че се забавлява с поредната красавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар