Тото доказа, че Кристин не е най-важната в живота му!

Тото доказа, че Кристин не е най-важната в живота му!
5 (100%) 1 vote

Тото от „СкандаУ“ само от няколко години е известен, а вече се изявява като работохолик, който не може да отсъства от сцената и за един миг.

Рапърът Йонислав Йотов – Тото ще пропусне един от най-важните моменти живота си – раждането на първородния си наследник.

Тото и Кристин

Тото огорчи Кристин преди раждането

Той и приятелката му Кристин чакат с нетърпение щастливото събитие, но Тото бил неприятно изненадан от факта, че няма да може да присъства на раждането на първородния си син. Нещо повече, ще може да го види седмица по-късно.

Терминът на Кристин съвпада с предстоящото турне на „СкандаУ“ в САЩ. Така ще се наложи през първите няколко дни от раждането танцьорката да се справя сама с отглеждането на бебето.

Кристин била против заминаването на люнимия си го омолявала да сменят датите на турнето. Мениджърът на групата обаче категорично отказал да задейства този процес и заявил, че турнето ще се проведе по план. Тото пък казал на любимата си, че трябва да се готви за още подобни моменти, тъй като често ще отсъства от дома, заради работни ангажименти.

Двамата са заедно от около година и половина и според слуховете бебето не е било планирано. Въпреки това, с Тото решили да го задържат, тъй като много се обичали.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар