Никол Шерцингер призна: Сама съм!

Никол Шерцингер призна: Сама съм!
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер за първи път призна, че се е разделила с Григор Димитров. Певицата, която е любимка на всички мъже, падащи си по екзотичните жени, в момента няма гадже.

Никол Шерцингер най-сетне призна, че се е разделила с Григор Димитров. Това стана по време на шоуто „Австралия търси талант“, където тя е част от журито.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер е без гадже

„Явно си си харесала австралиец?“, попита я нейна колежка, след като певицата открито флиртува с участник. На въпроса изпълнителката отговаря: „Тук има страхотен потенциал. Все пак съм сама“.

Признанието на Шерцингер развълнува голяма част от феновете ѝ от мъжки пол, които често ѝ отправят предизвикателни послания под снимките.

Никол Шерцингер се раздели с Димитров през 2017 г., но след това двамата се събраха. Дори нашенецът я доведе на гости в България и я запозна с родителите си.

Не е ясно кога е приключила връзката между Никол и първата ни ракета. За това, че те вече са разделени, се заговори в началото на 2019-та. Едно „Обичам те“, написано от горещата изпълнителка под негова публикация, накара хората да смятат, че двамата все още са заедно, но след това стана ясно, че не е така. Нито тя, нито той обаче, са говорили пред медиите, че са необвързани.

След като Никол обяви завоалирано, че е сама, се похвали и с нова визия. Отскоро тя е с черна коса и бретон.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар