Рики Мартин: С мъжа ми искаме много деца!

Рики Мартин: С мъжа ми искаме много деца!
Гласувайте за статията

Рики Мартин се надява да бъде баща на много деца. Той се омъжи и вече има дъщеричка, която го радва. С партньора му обаче не мислят да спират с наследниците.

Рики Мартин най-накрая показа дъщеричката си Лучия Мартин-Йосеф. Звездата сподели в Instagram снимка на мъничето, което нежно е хванал в ръце. Изображението, което той описа с думите „La luz de mis ojos“ – в превод „Светлината на моите очи“, провокира умиление у куп звезди, които не се сдържаха да коментират малката.

Рики Мартин и Джаван Йосеф

Рики Мартин и Джаван Йосеф мечтаят за голямо семейство заедно

Светът научи за Лучия навръх Нова година, когато певецът и съпругът му Джаван Йосеф я показаха в мрежата със скрито лице.

„Повече от щастливи сме да съобщим, че станахме родители на красиво и здраво момиченце на име Лучия Мартин-Йосеф. Беше вълнуващо време за нас и нямаме търпение да видим къде ще ни отведе това момиченце“, коментира тогава Мартин.

Рики неотдавна призна, че иска да има много деца.

„Искам голямо семейство, но в момента съм затрупан с работа, сватбата и други неща. Така че сега ще систематизираме нещата и след това ще се подготвим за много деца“, каза преди време певецът, който не се срамува от сексуалната си ориентация.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар