Никол Шерцингер за диетите и суетата

0

Певицата е известна с добрата си визия освен с гласовите си данни, тя е сред най-харесваните поп изпълнители. Има и много последователи на своя моден стил. Споделя, че е суетна и се интересува от външния си вид доста.

Никол споделя, че още като малка в гимназията се интересувала от килограми, диети и тоалети, които да подчертават добрата фигура. От 14 годишна, както се коментира и от сп. Ева. Певицата признава пред медиите, че още като малка била обсебена от килограми, диети, имала мания в отслабването и редовно се следяла на кантара какви са резултатите от диетите й. Била опитала всякакви режими на хранене и спорт. Искала идеалното тяло.

Ние от Клюки. Бг ще добавим, че към момента за своите 40 г. Никол е определено доста добре поддържана жена и има хубава физика.

Никол Шерцингер

Сега обаче, тя споделя, че тези мании са били доста прекалени и чак сега осъзнава как правилния режим, а не лишаването от дадена храна са в основата на добрата фигура и здраво тяло. Тя спортува и се грижи за себе си активно, но препоръчва на младите девойки да не стоят гладни и непрекъснато да се теглят, а по-скоро да намират време за движение и правилно хранене с полезни храни споделя поп звездата Никол Шерцингер.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.