Рики Мартин щастлив с трите си деца

Рики Мартин щастлив с трите си деца
Гласувайте за статията

Рики Мартин наскоро показа малката си дъщеричка. Както е известно Рики Мартин има три деца. Те са родени от сурогатна майка, но сега Мартин ги отглежда заедно с приятеля си, с когото сключиха брак преди 2 год.

Рики Мартин и 34-годишния Джван Йосеф са заедно от няколко години. Заедно живеят и се грижат за 10-годишните синове близнаци на певеца. Те са родени преди Йосеф да се появи в живота на латино звездата Рики Мартин и те да станат двойка в живота си.

Сега двамата са родители и на момиченце, което няма годинка, но наскоро Мартин я показа в социалните мрежи. Малката госпожица е прекрасна и очевидно е гледана с много любов, коментират и от изданието Ева също.

Преди време Мартин бе споделил, че когато е станал баща за пръв път сам е имал шанса да избере пола на децата и е искал момченца, сега са избрали момиченце и са много щастливи да се увеличи броя на семейните им членове.

На няколко снимки в мрежите, Рики и близките му позират, вижда се, че са много щастливи и усмихнати заедно. Ние им желаем още много време разбирателство и щастие. И очакваме повече снимки с малката принцеса, дъщеря на поп и латино звездата Рики Мартин, споделяме и ние от изданието Клюки.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар