Голямо унижение връхлита Даниела Тренчева: След 10 години в Нова ТВ това ли заслужава?!

Голямо унижение връхлита Даниела Тренчева: След 10 години в Нова ТВ това ли заслужава?!
Гласувайте за статията

Нова звезда ще изгрее съвсем скоро в централните новини на Нова ТВ. Това прави мястото на Даниела Тренчева там под въпрос.

Ръководството на медията е харесало изключително способна и добре изглеждаща професионалистка от една от по-малките телевизии и вече я е поканило за лице на най-важната си емисия. За да освободи място за нея обаче, ще трябва първо да отстрани една от дамите, които я водят в момента, и това най-вероятно ще бъде Даниела Тренчева.

Даниела Тренчева

Даниела Тренчева губи позиции в Нова

Според източници на „Уикенд”, Тренчева няма да бъде уволнена от Нова тв, но ще я преместят в по-слабо рейтинговите емисии на обед. За сметка на това новата звезда ще се изявява в най-гледаното време рамо до рамо с Христо Калоферов.

Шефовете на Даниела не били недоволни от работата ѝ, но за повече от 10 години, откакто е лице на централните новини, тя така и не е успяла да се утвърди като звезда на телевизията. „Ако утре слезе от ефир, никой няма да я помни”, била логиката на ръководството.

Затова предпочели да търсят дама с по-голям потенциал за привличане на зрители, а самата Тренчева да преместят в друг часови пояс. За отстраняване на Ани Салич не можело да става и дума, защото тя и екранният ѝ партньор Ники Дойнов са най-популярните лица в нюзрума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар