Чудо: Лили Иванова и вдовицата на Асен Гаргов се прегърнаха! (виж тук)

Чудо: Лили Иванова и вдовицата на Асен Гаргов се прегърнаха! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лили Иванова и вдовицата на Асен Гаргов се „прегърнаха“!

Лили Иванова и вдовицата на легендарния композитор Асен Гаргов, който се спомина след неравна битка с рака преди две години, са заровили томахавките.

Лили Иванова

Лили Иванова отново пее вечните си песни

Знак, че примата и кръвната й врагиня Даниела Гаргова са си простили тежките обиди. С които се стреляха повече от две десетилетия, е разрешението, което Лили получила от съпругата на композитора отново да изпълнява песните му.

Точно десет години след забраната от страна на Асен Гаргов към певицата да притежава златния хит „Детелини“ в репертоара си, Лили за пръв път я изпълни пред публика на скорошния си концерт на езерото Панчарево.

Близки до естрадната звезда разкриват, че за мира между нея и Даниела Гаргова съдействал синът на композитора – боксьорът Димитър Гаргов.

От днес нататък Иванова щяла да може свободно да пее и другите шлагери. Които Гаргов приживе написа специално за нея, сред които „Самота“, „Необяснимо е“ и редица други.

Припомняме, че грандиозният скандал между Лили и Асен се заформи след излизането от печат на автобиографичната книга на примата – „Истината“.

Тогава композиторът публично се възмути, че вътре била отразена само нейната гледна точка. И били пренебрегнати онези 15 години от творческата му кариера и живот, които той й посветил.

„Единственото нещо, което е написано за мен вътре, е как съм я ограбил и как жена ми е алкохоличка, което не е вярно“, заяви тогава накърненият Гаргов, пише Ретро.

Неговият отговор към Лили бе под формата на нотариална покана, с която й забрани да пее общите им парчета, сред които бе и емблематичната за всички времена „Детелини“.

До последния си дъх композиторът така и не пожела да сподели каква е истинската причина за раздялата му с певицата. Макар той да остава мъжът, с когото тя е имала най-дълга интимна връзка.

„Разделихме се много тежко. Не по моя вина. Аз исках да си продължа работата с нея, но тя отказа и завърши тази връзка с едни отвратителни думи, които никога няма да кажа“, сподели, преди да издъхне, Гаргов.

Докато беше болен, Лили не се включи в набирането на средства за химиотерапията му в Турция. Кауза, с която бе ангажиран целият естраден елит.

Примата не се появи лично и на погребението на бившия си мъж, но два дни след кончината му го почете на свой концерт, като си позволи от сцената да отрони сълза за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар