Бомба: Братът на Рачков призна публично за дрогата! (още подробности)

Бомба: Братът на Рачков призна публично за дрогата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Братът на Рачков призна, че е виновен в престъплението!

Популярният в бургаския ъндърграунд Петър Рачков се размина с условна присъда за пласиране на дрога. Братът на актьора Димитър Рачков се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен срок от 4 години.

Рачков

Братът на Рачков призна за дрогата

Рачков е закован след блестяща акция на бургаските криминалисти. Той е наблюдаван дълго време от разследващите. Които са имали информация дори къде крие дозите – в запалки „Клипер“, съобщава сайтът „Флагман“.

Дилърът е закопчан на 16 април м.г. в дома му в ж.к. „Възраждане“, където са открити няколко дози пико за малко над 100 лв.

Спецполицаи атакували апартамента на Рачков, след като малко по-рано разследващите станали свидетели как Петър продава около 1 г метамфетамин на бургазлия.

Причината за лекото наказание е, че Рачков влиза по делото като неосъждан. Той е залавян няколко пъти с наркотици и за шофиране без книжка.

За последните 3 случая бургазлията получи административни наказания – глоби по чл. 78а, и съответно остана с чисто съдебно минало. Рачков вече има две условни присъди – за държане на наркотици и за шофиране с фалшива книжка през 2011 г., но и двете вече са изтекли.

Припомняме, че Петър Рачков излезе чист и след ареста за нарколабораторията, открита при спецакцията на работното му място – помпена станция в с. Черни връх.

Разследването по случая беше спряно миналото лято, след като криминалистите не успяха да свържат откритите колби и прекурсори с брата на известния български комик.

През следващите 4 години обаче Рачков трябва да бъде много внимателен, тъй като всяка грешна стъпка ще го прати зад решетките.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар