Заместникът на Корнелия Нинова се фука с чепици за 700 лева: Виж колко харчи Кирил Добрев!

Заместникът на Корнелия Нинова се фука с чепици за 700 лева: Виж колко харчи Кирил Добрев!
Гласувайте за статията

Кирил Добрев е луд по скъпарските дрешки и аксесоари!

Кирил Добрев е подвластен на модните тенденции и не пести пари за имиджа си на мачо. Заместникът на Корнелия Нинова има афинитет към първокласните марки, а последната му придобивка са спортни обувки от най-новата колекция на френската модна къща „Ив Сен Лоран“.

Кирил Добрев

Кирил Добрев харчи като луд за визията си

Кожените кецове, по-скоро подходящи за младежи, се търгуват в официалния сайт на марката за 395 евро, които се равняват на 700 лева.

Обувките на Кирил правят впечатление отдалеч заради обемните бели подметки и двата елегантни надписа, разположени на езика и отзад, изобразяващи името на бранда.

За манията на Добрев по марковите придобивки свидетелства и колекцията му от слънчеви очила, които социалистът сменя по-често дори от вратовръзките си. Те обичайно също са от лимитирани колекции на световни марки и струват неоправдано много пари.

Най-голямата слабост на бесепаря обаче остават часовниците. Зам.-председателят БСП и бивш червен депутат демонстрира лукс и любов към луксозните швейцарски часовници, които струват поне четири депутатски заплати.

Най-често Добрев носи на ръката си две неща – червен конец против уроки и швейцарско бижу „Зенит“ за над 20 000 лева. Любовта към лукса очевидно се предава по наследствена линия в семейството на социалиста, защото по-малкото от двете му деца – дъщеря му Ема, също се носи от горе до долу обсипана с марки.

Макар да е още ученичка, в гардероба си щерката на Добрев съхранява дрехи и аксесоари за хиляди левове. Любимият бранд на тийнейджърката е испанската „Баленсиага”, чиито цени на палтата започват от 2500 евро, а на обувките – от 700 евро.

При миналогодишната почивка на семейството на френската Ривиера, Ема сама се похвали с торбички с покупки от техен магазин, които с гордост разхожда из софийските заведения, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар