Луна забърса млад гребец: Какво става с богатия й любовник зад граница?!

Луна забърса млад гребец: Какво става с богатия й любовник зад граница?!
Гласувайте за статията

Луна заби мускулест младок, какво става с богатия й мъж в чужбина?!

26-годишен мускулест младеж е новото и доста младо гадже на певицата Луна. От няколко месеца той се води неин бодигард, но всъщност двамата са повече от приятели.

Луна

Скъса ли Луна с богатия си и доста по-възрастен любовник в чужбина?!

Симпатягата е завършил наскоро Националната спортна академия с профил гребане. Близки до Луна твърдят, че заплатата на момчето е огромна.

Левентът съпровожда звездата не само на нейни участия, а при пазаруване в хипермаркета, носи торбите й след шопинг в мола. Показва й упражнения, а блондинката го учи на езда.

„Любовта не се измерва в километри, а в истински моменти! Сега аз изживяват това, което съм искала най-много“, похвали се певицата.

Малко преди това тя пусна пост в прегръдките на младежа с думите: „Добро утро от нас! Обичайте се“, пише вестник „България Днес“.

Всички обаче се чудят какво става с богатия и доста по-възрастен мъж, с когото певицата беше в интимна връзка от години. За него се говореше, че живее зад граница, което бе потвърдено и от самата Луна.

Нещото, което преди време озадачи всички, бе твърдението на изпълнителката, че ако не харесва нещо у любимия си, то това били парите му. Разполагал с повече от необходимото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар