Деси Добрева се превърна в любимка на Новак Джокович!Световната звезда Новак Джокович

купонясва с българската певица Деси Добрева. Макар двамата да не се познават лично, партито им се получи отлично. [caption id="attachment_430448" align="alignright" width="300"]Деси Добрева Джокович хареса Деси Добрева[/caption] Джокера, както е популярен тенисиста си пусна клипче, на което се забавлява с песен на Деси Добрева. А именно нейно изпълнение на „Македонско девойче”.

„Горда съм, че Новак Джокович празнува победата си с мое изпълнение на „Македонско девойче”. Какво признание”, заявява щастливата изпълнителка.

Тя призна, че редовно му стиска палци и му пожелава много победи на турнирите. Ноле бе поздравен и от стотици нейни фенове, които толкова се зарадваха, че слуша песни в изпълнение на родната певица. А той искрено се разчувства, че е толкова харесван и обичан в България. Джокович е известен с широката си усмивка и ведро настроение не само в личния живот, но и на корта. Преди години той предизвика сензация, когато покани едно от момчетата, които носят топките за тенис да седне при него. И дори му държа чадъра, за да не го вали дъжд, пише вестник „България днес”. Що се отнася до Деси Добрева, певицата споделя с вълнение, че „Македонско девойче” е сред най-харесваните песни в репертоара й. „Най-често публиката иска да чуе песни като „Катерино моме”, „Лудо младо”, „Кой уши байрака”, „Една българска роза” и други. Но има и някои по-специфични желания за народни песни, които също са много красиви”, казва Деси, която е била и член на групата на Слави Трифонов. Впоследствие тя замина за САЩ, където блесна като певица на фолклорни песни, а сега и световни звезди като Новак Джокович си пускат нейни изпълнения. „Спорили сме много, понякога като куче и котка със Слави. Но винаги е било свързано с работата, с музиката, с нещо, което творим. Слави е интересен партньор за разговор, въпреки че колегите често се шегуват, че не може да се води диалог с него, защото процесът е еднопосочен и обикновено говори само той. Това не е така. Когато той самият има насреща си интересен събеседник, се получава диалог”, връща лентата назад Добрева. Тя признава, че не й е било лесно в предаването, но на колегите й също. От малка била взискателна и режела всички. Затова и колегите й малко трудно свикнали да им казва всичко в прав текст.