Андреа официално призна за раздялата си с Кобрата! (още подробности)

Андреа официално призна за раздялата си с Кобрата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Андреа заяви публично, че вече е свободна и не мисли за друга връзка!

Андреа най-сетне призна, че връзката й с Кубрат Пулев е в миналото, видя сайтът hotnews.bg . Двамата не говорят от месеци за любовта си, въпреки лавината от публикации, че са се разделили.

Андреа

Андреа призна за раздялата си с Кубрат Пулев публично

Певицата внесе яснота по въпроса с модерния в последните месеци начин – в чат с почитатели. Преслава първа го използва след бурята, която се вдигна около операцията на носа й, а сега и Андреа се възползва от възможността.

На въпрос дали е готова за нова връзка, тя категорично отсича: „Не“. По този начин не оставя и капка съмнение, че любовта й с Кобрата е свършила.

Андреа очевидно е решила да се съсредоточи върху кариерата си, защото обещава скоро да пее в Румъния, както и нови дуети. Тя обаче няма любима песен на своя българска колежка.

Певицата отговаря на още традиционни въпроси като любимия си филм – „Кръстникът“ и предпочитаното място в САЩ – Холивуд, но други лични отклонения липсват.

Явно нещата между певицата и боксьора са приключили категорично, а причината за това е тази, която се изнесе преди месец. А именно, че Кобрата си е намерил нова приятелка, с която е във връзка от година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар