Ето го синът на Андрей Арнаудов: Наричат го копие на продуцента! (виж тук)

Ето го синът на Андрей Арнаудов: Наричат го копие на продуцента! (виж тук)
Гласувайте за статията

Синът на Андрей Арнаудов е копие на баща си!

Синът на продуцента Андрей Арнаудов направи дебюта си в социалните мрежи. Едногодишният Васил е пълно копие на татко си, но има очите на майка си – бившата моделка Емануела Толева. Която зрителите гледаха наскоро в „Черешката на тортата“.

Андрей Арнаудов

На кого наистина прилича повече синът на Андрей Арнаудов?!

Досега лицето на хлапето не бе показвано от семейството му, което ревниво пази личното си пространство.

Васил, който носи името на дядо си – известен хоров диригент, се роди в края на май миналата година и малко след това преживя и първата си ваканция на морето.

Той е първи наследник за Емануела и Андрей, който в момента усилено работи по новия сезон на „Фермата“ и турнето в Македония и България One Love Tour.

Андрей Арнаудов имаше един брак преди Емануела, който обаче бързо приключи с развод. След това се хвана в сериозна връзка с модела Бориса Тютюнджиева, но и там нещата някак не потръгнаха.

Може би причината беше засиленият интерес от стана на медиите и множеството спекулации, които се появиха покрай отношенията им. Днес обаче по всичко личи, че с Еми Андрей има пълноценни и пълни отношения, за което можем само да ги поздравим.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Ето го синът на Андрей Арнаудов: Наричат го копие на продуцента! (виж тук)”

  1. Иям

    авг. 12. 2019

    На грозноватата си майка мяза .

  2. Така е

    авг. 19. 2019

    Изпусна красивата и интелигентна Даниела и на сляпата неделя вече на 40 е готов да заплоди всеки срещнат озъбен кон, както и стана.

Добавете коментар