Не е за вярване: Виж с какво се похвали бременната Йоанна Драгнева!

Не е за вярване: Виж с какво се похвали бременната Йоанна Драгнева!
Гласувайте за статията

Йоанна Драгнева не е напълняла почти никак по време на бременността!

Сладураната с руси букли Йоанна Драгнева не е напълняла по време на бременността. Нещо, за което много жени могат само да й завидят – надяваме се благородно.

Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева си носи същата рокля от преди

В деветия месец певицата носи същата рокля, която е обличала и преди да зачене, похвали се наскоро самата тя. И показа фотоси, от които личи, че дрехата в момента й стои толкова добре, колкото и преди

Само че сега под нея се очертава и симпатичното й заоблено коремче. Йоанна е направила цяло фотосесия, облечена в розовата си рокля, очаквайки първото си бебе.

Наскоро тя разкри, че е момиче. Бащата е Мирослав Димитров – водещ на предаването „Туризъм.БГ” по БНТ, пише вестник „Уикенд“. Двамата се познавали от доста време, били дори в обща приятелска компания, но се влюбили доста по-късно.

Според Миро и Йоанна Драгнева нещата просто са се случили – ей така, без да се усетят откъде им е дошло. Но твърдят, че заедно са по-щастливи от всякога. Между другото певицата не смята да спира работа дори след раждането.

„Ще родя през лятото, а през есента започвам нов проект. Това, че ще имам дете, няма да промени нещо в кариерата ми“, заяви преди време русата чаровница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар